Sankt Mads Lauget og Armbrøstlauget er blevet bedt af Museets om at deltage i nogle oplevelseszoner i forb.m. Royal Run 29.5
Vi skal dels lave noget på Torvet og dels bag slottet, og det bliver det sidste, der kommer til at fylde.
Her skal vi gerne sætte 11 telte og oversejl samt flag og bålsteder op dagen før. Meningen er at løberne skal få en anderledes oplevelse, når de passerer gennem området.
Vi sætter op søndag d. 28 kl. 14, og alle er velkomne til at give en hånd med. Der er allerede tilmeldt 10 plus 4-5 fra museet, så det kommer til at gå hurtigt.
På selve dagen skal vi bemande området fra 11 til 15 og i det tidsrum laver vi varm mad til os selv. Det bliver grøntsagsgryde og grillet flæskesteg med tilhørende drikkelse, både fadøl og vand. Der kommer et Middelalderband, Jubel og Moro, -Dem vi kender fra vores eget marked. Så det skal nok blive festligt.
Så faktisk er dette en indbydelse til en gratis fest. Den eneste betingelse er at man kontakter Torben, telf. 2717 7273, og tilmelder sig. Har man ikke eget middelaldertøj kan man låne af Sankt Madstøjet.
Vil man hellere tilmelde sig hos Birgit på museet, telf. 2429 8742, kommer man til at låne af dragtlaugets tøj. Der er frit valg, men festen er den samme.