Bliv frivillig i Skt. Mads Lauget !

Initiativgruppen bag markedet var i de første år sammensat af Nyborg Slots Buelaug, Vindinge Menighedsråd og Vindinge Landsbyråd, samt De Frie Lanser, men nu har vi lavet et laug, der udelukkende står for Kildemarkedet, og det er jo for en stor del de samme mennesker, der indgår i denne sammenhæng, så alt er som det plejer.

Men vi vil gerne være flere medlemmer så meld Jer ind i

Sankt Mads Lauget

Vi har brug for frivillige til vagtkorpset (vore hellebardister), til at passe børneaktiviteter og til at stå i salgsboder. Der er også brug for flere middelalderaktører, der bare vil bo og leve som middelalderfamilier eller andre, der vil leve drømmen ud om en dag som heks, bøddel, tigger, ridder eller adelsmand. Der er også brug for folk, der vil gå ind i det praktiske forberedende arbejde og få ideer til nye aktiviteter og hjælpe med at rejse pladsen og rydde op igen. Alle er velkomne og man kan i høj grad selv definere sin rolle og omfanget af ens indsats.

Det koster 50kr pr. år., men så får man også gratis adgang på markedet hvert år !!

Henvendelse til kassereren olefiskhansen@gmail.com , med navn og adresse, og sæt pengene ind på konto 5393 0248864 eller MobilePay 30345547.