Kære stadeholdere 2019 …..ny eller gammel !

Nu er vi ved at arrangere dette års middelaldermarked lørdag d. 17.8 her i Vindinge, Bøjdenvej 116, 5800 Nyborg, og vi håber at I igen har lyst til at være med på dette hyggelige marked.

Sidste år kom der vel omkring 500 besøgende , og vi regner da bestemt med at der kommer over 1000 i år.

Vi er på Facebook og Nyborg turistkontors hjemmeside. Derudover  vil der også blive annonceret i dagspressen op til selve markedet, delt flyers ud i byen samt opsat 20 skilte i og omkring Nyborg. På Danehofmarkedet i juni vil vi også være synlige. Så vi gør en del ud af pr-delen.

For stadeholdere er selve stadepladsen  gratis, og man velkommen til at medbringe eget telt, men kun hvis det er i noget, der minder om middelalderstil. Vi vil ikke så gerne se Harald-Nyborg plastic. Derfor lejer vi også pavilloner fra Nyborg kommune, de bolchestribede, og dem kan man leje. For  en salgsbod koster det 200 kr. for en bod på 3,4 m og for en på 4,29 m koster det 300kr.

Hvis man har brug for strøm, må I gerne sige til i god tid. Vi har både 220v og kraft og beregner ikke ekstra for dette.

Markedet åbner for opstilling fredag eftermiddag, men man skal bare være klar til lørdag kl. 10.30. Markedet lukker kl. 17, og man kan godt vente med oprydning til dagen efter.

Vi råder over konfirmandhuset med toiletter og køkken, hvis der er brug for det.

Man må gerne sove på pladsen natten til lørdag og søndag, og vi har også et diskret hjørne, hvis nogen vil have en campingvogn med.

Ole Fisk fra bestyrelsen har lovet at der nok skal blive en hyggefest fredag aften. Det bliver for alle stadeholder og aktivister, – altså dem der har tid og lyst, og foreløbig er det noget med bål, grillmad og en enkelt øl til deling.

Skt. Mads Kildemarked er et middelaldermarked, hvor vi gør hvad vi kan, indenfor rimelighedens grænser, for at gøre det så autentisk som muligt.

Derfor henstiller vi til vore stadeholdere, at man tænker over det, når man udvælger sine salgsvarer. Vi ser meget gerne gedigne ting lavet udfra naturlige råvarer i en fornuftig kvalitet og altså ikke noget med ti par akrylsokker for 50kr.

Tilmelding og reservation af stadeplads senest:       1.5.2019,   til nedennævnte.

Vi håber at høre fra dig.

 

Venlig hilsen

Torben Kragh Jensen

Markedskoordinator. 2717 7273 mail: torbenkj@mail.dk